Comtrix is opgericht in 2009 en verleent computerhulp- en advies op locatie voor particulieren en het MKB. Comtrix is een klein bedrijf die absolute kwaliteit nastreeft en waar de wensen van onze klanten centraal staan. Wij pogen dat te bereiken door ons in te leven in de klant en door uitsluitend A- merken te leveren voor een eerlijke prijs. U krijgt bij ons advies op maat, waardoor uw apparatuur en programmatuur stabiel- en betrouwbaar werkt. Omdat wij overtuigd zijn van ons maatwerk, leveren wij op al onze hardware standaard 24 maanden garantie op locatie.

Al onze producten zijn uitgezocht op basis van betrouwbaarheid, kwaliteit en prijs. U treft bij ons alleen de absolute topmerken aan.

Mark van der Ham, Directeur Comtrix

Sinds begin 2015 zijn wij ons gaan specialiseren in het leveren van beveiligingsproducten. Wij verkopen deze niet alleen, wij investeren ook tijd- en geld om onze kennis zo actueel mogelijk te houden. Wij zijn daarom door ESET Nederland officieel gecertificeerd als ‘Silver Reseller’.

Het principe waar wij mee werken is heel eenvoudig: Heeft u een probleem met uw computer of wilt u dat er nieuwe hard- en/of software wordt geleverd en geïnstalleerd? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 079-8200216 of stuur een e-mail naar info@comtrix.nl. Ook kunt u ons contactformulier invullen op onze contactpagina. Wij maken een afspraak en komen vervolgens bij u aan huis langs om alles naar uw wens te installeren. Wij lossen het probleem dan zo goed- en snel mogelijk op.

Lid worden van onze nieuwsbrief?

* indicates required

Geinteresseerd in Comtrix als organisatie en als werkgever? Wij zoeken nog personeel! Klik hier om naar onze vacatures te gaan.